dinsdag 28 juni 2022

Natuurlijke ondersteuning voor de gezondheid van uw huisdier

Bij de Dierenboetiek vinden we de gezondheid van uw huisdier super belangrijk. Vandaar dat wij  naast goede diervoeding ook natuurlijke supplementen met een hoge kwaliteit verkopen. Hiervoor werken wij met de producten van Frama. Dit is een Nederlands familiebedrijf met veel ervaring in de humane drogisterijbranche, kruidengeneeskunde en voedingssupplementen. Naast hun drogisterijen met humane producten hebben zij ook een uitgebreide lijn met supplementen voor dieren.

Plantaardig en Natuurlijk

De meeste producten van Frama vallen onder fytotherapie waarbij gewerkt wordt met de wortel, stengel, blad, bloesem van een plant of de hele plant. Verder bestaat de lijn uit vitamines, mineralen en verschillende dierlijke oliën van hoge kwaliteit zoals visolie en paardenvet. Het voordeel van werken met plantaardige supplementen is dat ze de gezondheid van uw dier ondersteunen, tekorten aanvullen, vaak geen bijwerkingen hebben en veel minder schadelijk zijn.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Ouderdomsklachten, allergieën, spijsverteringsklachten, huid en vachtproblemen, verzwakte weerstand, aansterken, angstperikelen, stress, overgewicht, bij ziekte of na een operatie, pijnstilling / ontstekingsremmer.

Heeft uw huisdier aanhoudende of steeds terugkerende gezondheidsproblemen zoals: doffe vacht, vermoeidheid, onder- of overgewicht, jeuk, diarree, braken, moeilijk opstaan, stramme gewrichten, wondjes, etc. kom dan bij ons langs voor een uitgebreid advies over het inzetten van deze supplementen. Onze medewerkers zijn zeer enthousiast over deze producten en ook van klanten krijgen wij met regelmaat positieve feedback. Let wel op, de supplementen zijn geen vervanging voor een bezoek aan de dierenarts. Bij ernstige klachten gaat u eerst langs bij de dierenarts. Voor ondersteuning, preventie en een goed voedingsadvies kunt u uiteraard wel bij ons terecht.

Nieuwsgierig?

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig naar welke supplementen wij onder andere aanbieden? Neem dan een kijkje op de website van Frama.

Voor verdere vragen zien we u graag in een van onze winkels!