ONS VERHAAL, ONZE MISSIE...

Niet zomaar een dierenboetiek, maar...
Dé Dierenboetiek in Den Haag & Zoetermeer!

Al meer dan 29 jaar een begrip in de regio en ver daarbuiten, niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Hét adres waar de moderne dierenliefhebber graag rondsnuffelt om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste trends. Hét adres waar oma op de hoek een gezellig praatje komt maken en een smakelijke kop koffie komt drinken. Hét adres waar viervoeters kwispelend en kwijlend naar binnen dribbelen... Terwijl er een heerlijke beloning op ze wacht!

Veel meer dan een gewone dierenwinkel…

Een functionele ontmoetingsplek met een maatschappelijk verantwoord karakter.

Dat is Dé Dierenboetiek!


LIEFDE VOOR HET VAK

We praten niet graag over onszelf, maar wat ons écht bijzonder maakt is de gezamenlijke passie voor huisdieren, de persoonlijke benadering en de fijne ambiance!

De modernste producten van nu in die servicegerichte- en nostalgische winkel van toen! Geen automatische antwoorden via een computerscherm, maar vertrouwde gezichten op de winkelvloer.

Bij Dé Dierenboetiek wordt je altijd hartelijk ontvangen, waarna je met een glimlach en een tevreden gevoel de winkel weer verlaat.

Of je nu een hond, een kat of een vrolijke flierefluiter bezit. Wij zijn er voor jou en denken graag met je mee.

De deuren staan wagenwijd voor je open en we begroeten je graag in één van onze filialen!

Mijn personeel is het belangrijkste kapitaal!

"Ik zie het als mijn persoonlijke taak dat medewerkers met een glimlach naar het werk komen en met een glimlach weer naar huis gaan. Mijn team is van onschatbare waarde. Zij zijn het gezicht van de winkel en het belangrijkste kapitaal! Als zij tevreden zijn, dan zijn mijn klanten dat ook, dan weet ik dat het goed zit."

- Benita van Wegen - Eigenaresse

ONZE MISSIE VAN KOP TOT STAART...

Wij zijn ervan overtuigd dat huisdieren een onmisbaar onderdeel van het gezin zijn. Daarom hebben wij twee exclusieve dierenboetieks opgericht waarin jouw huisdier altijd de hoofdrol speelt.

We streven er voortdurend naar om jullie een onvergetelijke shopexperience te bieden. Eentje waar je viervoeter van gaat kwispelen. En jij ook… Als dat mogelijk zou zijn!

We willen huisdiereigenaren ontzorgen
in de breedste zin van het woord!


Door middel van innovatie en vooruitstrevende benaderingen willen we de standaard voor huisdierverzorging verhogen en een positieve impact maken op het huisdierouderschap.

Dit doen we door het verstrekken van waardevolle adviezen, uitzonderlijke services en exclusieve wannahaves.

En ja, natuurlijk willen we je huisdier ook graag vertroetelen en voor je in de watten leggen…

Daar hebben we een prachtig assortiment voor samengesteld met zorgvuldig geselecteerde accessoires.

Gaat er dan nooit iets fout?
Gelukkig wel! We leren van onze fouten, kijken dan extra scherp naar onszelf, we passen aan en we worden elke dag een beetje beter.

Op deze manier proberen wij dagelijks het verschil te maken.

Mocht je ons nog niet kennen? Aangenaam kennis te maken!

- Wij zijn Dé Dierenboetiek

ONZE HISTORIE

Op 1 mei 1994 nam Benita van Wegen, samen met haar toenmalige partner Edgar Lops, Dierenboetiek Reinken over. Dat is inmiddels bijna 30 jaar geleden!

Sindsdien is er ontzettend veel veranderd in hun leven. Wat begon als een jong gezin met één zoon, groeide al snel uit tot een druk huishouden met nog twee zonen en een dochter.

Naast het drukke gezinsleven hadden ze de zorg over De Dierenboetiek ‘het vijfde kind'. En het avontuur ging nog verder met de opening van een tweede filiaal: ‘Dierenboetiek het Zeilschip’ in Voorburg.

In 2001 kwam er een wending in hun verhaal. Het koppel besloot uit elkaar te gaan, waardoor ook de winkels werden verdeeld. Sinds die tijd staat Benita van Wegen alleen aan het roer bij ‘Dé Dierenboetiek’ en met trots kan ze zeggen dat het haar helemaal eigen is geworden.

Wat een reis is het geweest, vol ups en downs, veranderingen en groei. Maar één ding is zeker, ‘Dé Dierenboetiek’ is altijd een thuis geweest voor Benita en haar kinderen.

Vol passie en toewijding zorgt ze er samen met haar fantastische team voor dat iedereen die de winkel binnenstapt de beste service en aandacht krijgt die hun geliefde huisdier verdient. En dat maakt het werk elke dag weer de moeite waard.

We hopen dat er nog vele mooie jaren gaan volgen!

EEN DERTIG JAAR OUDE SUCCESFORMULE

Dat ‘Dé Dierenboetiek’ na 29 jaar nog steeds de hotspot is voor huisdiereigenaren die van heinde en verre komen komt niet als donderslag bij heldere hemel…

Het team van Benita dat inmiddels 13 enthousiaste medewerkers telt houdt vast aan traditionele waarden en een tijdloze
PAWS-Succesformule:

🦴 P assie voor dieren

🦴 ssortiment met uitsluitend hoogwaardige producten

🦴 elzijn van huisdieren staat centraal

🦴 ervicegericht en kennis van zaken

Dé Dierenboetiek beschikt over alle benodigde expertise en de beste middelen om huisdieren te bevrijden van stress, aandoeningen en problemen.

Klanten worden gerustgesteld en angsten worden weggenomen door hen op de juiste manier deskundig advies te geven en door bewezen effectieve producten aan te bieden!

Kom gezellig shoppen en ontdek de nieuwste collecties!

Volg ons nu ook op Instagram via @dedierenboetiek, blijf altijd op de hoogste van de laatste trends en mis vanaf nu geen dierennieuwtje meer! 

Onze filialen zijn doorlopend geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00u - 18.00u en op zaterdag van 09.00u - 17.00u.

Wij zijn er voor jouw huisdierengeluk!