Dierenboetiek Reinken

Dierenboetiek Reinken is al meer dan 28 jaar hét vertrouwde adres voor al uw dierbenodigdheden. Een groot assortiment voeding en accessoires voor uw huisdier. Of het nu gaat om verzorging, opvoeding, bestrijding van vlooien of een voedingsadvies; onze medewerkers nemen de tijd om al uw vragen vakkundig te beantwoorden.

Dat is ook de grote kracht van De Dierenboetiek. Klantvriendelijkheid staat bij ons al decennia hoog in het vaandel. Wij hebben een fijn team dat met passie en plezier werkt in onze winkels. Ook bezorgen wij al 28 jaar lang gratis thuis bij besteding van €25,00 door heel Den Haag.

Zijn de boodschappen te zwaar om mee te nemen of heeft u geen tijd om gezellig bij ons langs te komen? Bel dan naar de winkel en wij komen bij u bezorgen.

Dierenboetiek Reinken is trots en dankbaar voor het grote aantal trouwe klanten. Sommigen komen al vanaf dag 1 bij ons in de winkel. Dat is waar De Dierenboetiek voor staat; een fijne band met onze gewaardeerde klanten. Door ons unieke spaarsysteem wordt dit ook beloond met gratis boodschappen.

Op de foto 'onze' Beau, die altijd gezellig met onze collega Amanda mee naar werk komt.