Dierenboetiek Reinken; al bijna 30 jaar hét adres voor je huisdier!

Wij hebben een breed assortiment met voeding en accessoires voor je huisdier. Of het nu gaat om verzorging, opvoeding, bestrijding van vlooien of een passend voedingsadvies. Onze medewerkers nemen de tijd om al uw vragen vakkundig te beantwoorden.

Dat is ook meteen de grote kracht van Dé Dierenboetiek. Klantvriendelijkheid staat bij ons al decennia lang hoog in het vaandel. Wij hebben een fijn team dat met passie en plezier werkt in beide filialen. 

Zijn de boodschappen te zwaar om mee te nemen of heeft u geen tijd om gezellig bij ons langs te komen?

Bel dan even naar de winkel (070 - 346 84 36) en wij komen gratis bij u thuisbezorgen, dit is al mogelijk bij besteding van € 50,00 of meer. 

Dierenboetiek Reinken is trots en dankbaar voor het grote aantal trouwe klanten. Sommigen komen al vanaf dag 1 bij ons in de winkel.

Dat is waar Dé Dierenboetiek voor staat; een fijne band creëren met onze gewaardeerde klanten. Met ons unieke spaarsysteem belonen we ze regelmatig met gratis boodschappen.

Kom daarom snel langs bij Dierenboetiek Reinken en laat u verrassen door onze uitgebreide assortiment en onze gezellige medewerkers!