zaterdag 6 april 2024

Dé Dierenboetiek bestaat 30 jaar 🎉

Beste Dierenvrienden,

Met groot enthousiasme delen wij graag dat Dé Dierenboetiek op woensdag 1 mei a.s. haar 30-jarig bestaan viert! Dertig jaar van knuffels, kwispels en gezelligheid.

En wie anders kunnen we dan beter danken dan - onze hondstrouwe klanten - die dit avontuur hebben mogelijk gemaakt…

KOM GEZELLIG BIJ ONS LANGS🎈
Deze belangrijke mijlpaal willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom nodigen we al onze fans uit om de feestelijkheden in onze filialen bij te wonen. Markeer de datum alvast met KOEIENLETTERS in je agenda en wees erbij op deze bijzondere dag!

SCOOR JE GRATIS GOODIEBAG 🎁
Wanneer je één van de eerste 300 klanten bent, ontvang je bij besteding van € 30 of meer als blijk van waardering een Exclusieve Goodiebag met teveel leuke spullen… Deze tassen zijn niet alleen gevuld met fraaie verrassingen, maar zijn speciaal voor jou ontworpen en hiermee wil je echt gezien worden.

* Bij deze unieke giveaway geldt Op=Op, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent!

PROFITEER VAN 30% KORTING 🛍️
In de geest van ons 30-jarig jubileum, verstrekken we deze dag 30% KORTING OP ALLE GESELECTEERDE ITEMS IN DE WINKEL! Het ideale moment om nu eindelijk dat ene speeltje of die accessoire aan te schaffen waar je al een tijdje een oogje op had.

PROOST MET ONS MEE 🥂
Wat is een feest zonder een hapje en een drankje? We nodigen je uit om tussen het winkelen door te genieten van een aantal heerlijke versnaperingen!

Wij kunnen niet wachten om deze speciale dag met jullie te vieren! 

SAVE THE DATE 🗓️⬇️

Datum: Woensdag 1 mei a.s.

Locaties: Dierenboetiek Rokkeveen & Dierenboetiek Reinken 

Adressen: Quirinegang 69A in Zoetermeer & Reinkenstraat 16 in Den Haag

Tijd: We zijn de hele dag open!

Kom langs, vier de liefde voor huisdieren samen met ons, en profiteer van een dag vol verrassingen en festiviteiten. We kijken uit naar je komst!

Met vriendelijke groet,

Team Dé Dierenboetiek 🐶

---

Heb je een leuk verhaal over vroegere tijden, een mooie anekdote of een indrukwekkende foto die je wilt delen over jouw ervaringen bij Dé Dierenboetiek?

Leuk! Tag ons dan in je berichtjes op Instagram via: @dedierenboetiek, gebruik de hashtag #30JaarDierenboetiek en laat ons deel uitmaken van jouw bijzondere herinneringen!

Je mag ons ook een mail sturen, zodat wij het voor je kunnen uitlichten.

Stuur dan een mail naar:
contact@dedierenboetiek.nl