Vers vleesvoeding

Bij De Dierenboetiek kunnen wij u alles vertellen over vers vleesvoeding. Kom langs en laat u informeren over de voordelen die het voer te bieden heeft voor hond en kat. Al meer dan 25 jaar adviseren wij Bibi, tot grote tevredenheid van vele honden, katten en natuurlijk de baasjes.

BIBI

BIBI bevat geen kunstmatige anti-oxidanten of conserveringsmiddelen, zelfs geen kunstmatige toegevoegde vitamines en mineralen. Alles is 100% puur natuur in deze unieke voeding en komt volledig overeen met de natuurwetten van de carnivoor. Met de komst van de BARF-methode (BARF staat voor biologically appropriate raw food) is dit voer uniek in zijn soort geworden en kan met zekerheid gezegd worden dat het de oplossing is voor honden en katten.

BIBI is hoogwaardig, vers bereid honden- en kattenvoer uit uitsluitend natuurlijke grondstoffen. BIBI bevat uitsluitend natuurlijke grondstoffen van de hoogst mogelijke kwaliteit zoals vers vlees van kippen, schapen en runderen. Er wordt bij het maken van BIBI uitsluitend gebruik gemaakt van vlees dat geschikt is voor menselijke consumptie. Het ziet eruit als tartaar en ruikt niet. U zult verbaasd zijn over de enorme vermindering van ontlasting, wanneer u overstapt van brokken naar BIBI. Dit vanwege de hoge verteerbaarheid van het vlees en geen afvalstoffen.

Overige merken

Naast BIBI verkoopt De Dierenboetiek ook andere merken op het gebied van vers vleesvoeding. 

Merken zoals onder andere:

  • BARFmenu
  • Haaksbarf
  • DUCK